Дневниците на кърмачката

Всяка сутрин ставам с единствената мисъл как да си извадя гърдата на публично място, за да съблазня някой непознат мъж. Не че си нямам мой, обаче искам да си имам още няколко, на които да им вгорчавам живота. За предпочитане е да са чужди мъже – те най-лесно се впечатляват от жени с коремче, неоскубани вежди, прегърбена поза и несресана коса.
Та, обличам блуза, на която е повръщано не повече от 2 пъти (все пак дори и кърмачките имаме стандарти), нахлузвам средно омачкан панталон за бременни, хващам бебето и бягам до близкия парк за да окупирам стратегическа пейка за съблазняването. Да, мисля, че в парка в работен ден се навъртат най-перспективните мъже! Чакам, чакам, добре, че си имам пристрастено кърмаче… само жени ме заглеждат – някои одобряват, други цъкат с език като бомби със закъснител. Завиждат ми за веждите, знам аз!
Изморих се, горещо е. Ще се преместя в мола. Хващам бебето (защото няма по-изкусителен аксесоар от плачещо, повръщащо и наакано вързопче) и го слагам в раница, за да го съжаляват другите (“Горкото, нямате ли пари за количка?” Нямам Госпожо, затова си размахвам гърдите – за да ме види някой чужд мъж и да ми даде парите си!). Бебето се разплаква във влакчето. Къде ли съм тръгнала и аз – вместо като всяка нормална майка да си седя вкъщи или пред блока! Вадя гърдата и му давам да суче.
- Не ви ли е срам! Това е грозно!
Оглеждам се. Дали говори за веждите ми, за тениската ми? Какво друго да ми е грозно? Аз съм изкусителка! Една Венера, зараждащата се в мида, херувими ме намятат с шалове, покривала за кърмене, които аз с грациозен жест отмахвам, защото целта ми е да си покажа гърдите! Гледам жената, която ми е отправила коментара и не мога да ѝ отговоря, защото не съм спала от 2013-а насам и само успявам да се усмихна като хиена.
Слизам, отивам в мола. Там е пълно с жени с леопардови щампи и огромни деколтета, с изправени коси и перфектен тен, с дълги обезкосмени крака и къси панталонки, ноктопластики. Все красиви жени, положили усилие. НО аз съм по-добра от тях, АЗ ще получа мъжа ти! Аз бих била текст на чалга песен, ако поне се бях изкъпала цялата. Защото всяка кърмачка знае – къпането се случва на зони, докато бебето спи. Днес подмишниците, в сряда – главата и т.н. Но това вероятно се харесва на мъжете. Защо иначе толкова биха се страхували от нас, кърмачките?

Два часа Мол и нищо! Къде са ви мъжете? Сигурно са при друга кърмачка – конкуренция! Затова предлагам да си направим една гугъл таблица кой ден коя къде е – за да не си пречим. Ето, днес аз съм в мола, следобяд мисля да отида до Билла да се натоваря с някоя и друга торба и т.н. Локациите ще са ясни, няма да се застъпваме. Така… още един ден мина, отново не ми провървя. Но и това ще стане все някога – все пак мисля да кърмя дълго, въпреки че кърмата е отровна след годинката и ще разваля психиката на детето. Кое е по-важно – детето или да открадна мъж?

Прибирам се при моя мъж. Изкушавам го. С вечеря. С друго не мога – и той не е спал от 2013-а.

Leave a Reply

Features Stats Integration Plugin developed by YD